logo website
header 1920 445

Business Development

U wilt een nieuwe markt gaan bewerken en u zoekt kennis en resources om uw ontwikkeling een boost te geven of heeft u problemen die opgelost moeten worden?

Ontwikkelen internationale, zakelijke contacten

De core business van JS Sales Consultancy is het ontwikkelen van nieuwe internationale zakelijke contacten tussen bedrijven. Wij matchen contacten, aanbieders en kopers.  Het is van cruciaal belang om de verschillen tussen de diverse markten goed te doorgronden.  Door ons grote en brede netwerk  en jarenlange ervaring kunnen wij voor u snel de geschikte mensen vinden die kennis hebben van verschillende markten en technologieën. Zelf werken wij met veel agenten die de markt terdege kennen.

Onze Business Development-tak biedt u de volgende diensten aan:

  • Het zoeken en matchen van betrouwbare organisaties en partners in Europa, software development, services en consultancy
  • Java, .NET, Sharepoint
  • Het zoeken en vinden van distributiekanalen voor de verkoop van uw producten in Europa
  • Het verzorgen van alle communicatie, inclusief onderhandelingen en documenten
  • Wij “sourcen en matchen” bedrijven van het juiste niveau voor u

Sourcing & Matching

“Het zoeken, vinden en verbinden”  van de juiste zakelijke partners. De meeste contacten worden gelegd in Nederland, UK, Duitsland, maar voor Software Development in Servië, Roemenië, Ukraïne, Tjsechië en Slowakije.  De laatste jaren worden ook in China zakelijke contacten ontwikkeld.

Wij werken uitsluitend met Business to Business via het netwerkprincipe.

header low 1920 445